Πέντε προφητείες του Νοστράδαμου που αν πιστέψουμε, το νέο έτος παίζει να είναι χειρότερο από το 2021 - celebs.gr

Breaking

Πέντε προφητείες του Νοστράδαμου που αν πιστέψουμε, το νέο έτος παίζει να είναι χειρότερο από το 2021

featured image

Νοστράδαμος: Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, η επιδημιολογική εικόνα της χώρας είναι αρκετά επιβαρυμένη, σημειώνοντας αρνητικά ρεκόρ. Πολλοί από εμάς ελπίζουμε στη νέα χρονιά, πώς θα είναι όμως το 2022 σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου;

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα Νοστράδαμος ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Μεγάλη μερίδα αναγνωστών έκτοτε τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.

Αντιθέτως, οι περισσότερες ακαδημαϊκές πηγές υπογραμμίζουν πως ο συσχετισμός μεταξύ παγκόσμιων γεγονότων και τετράστιχων του Νοστράδαμου είναι κυρίως προϊόν λανθασμένων ερμηνειών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος με τον ερευνητή Παυλάκη: «Λένε ψέματα για τον κορωνοϊό» – «Με κόψανε» (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πλάνα-κόλαση στο νέο Survivor – «Θάνατος» τα κοντινά του σκηνοθέτη – Φάτε μάτια ψάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ωστόσο, αν κάποιο πιστεύει τις προφητείες του Νοστράδαμου, θεωρώντας πως όντως έχει προβλέψει όλα αυτά που του χρεώνουν θα έχει κάθε λόγο να ανησυχεί για τη νέα χρονιά…

Νοστράδαμος: Οι 5 προφητείες για το 2022

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ουν

Μεταξύ των προφητειών του λοιπόν, σε αναφέρει πως «ο θάνατος του πρώτου χαρακτήρα, θα φέρει πολλές αλλαγή στο βασίλειο και έναν άλλο χαρακτήρα στην θέση». Κάτι που ειδικοί θεωρούν πως αφορά τον Κιμ Γιονγκ Ουν λόγω της μεγάλης απώλειας κιλών του που δείχνουν πρόβλημα υγείας. Βέβαια, θα μπορούσε να είναι και η Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά οι Βρετανοί υποστηρικτές του Νοστράδαμου ούτε που θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο.

 Κιμ Γιονγκ Ουν


Μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία

Σε ένα τετράστιχο του Centuria III φέρεται να προβλέπει μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία στο μέσο της ημέρας. Μπορεί εκεί να είναι συνηθισμένοι από ισχυρές δονήσεις, όμως κανείς μπορεί να προβλέψει πως μπορεί να εξελιχθεί ένα τέτοιο περιστατικό.

Ιαπωνία

Πόλεμος στην Ευρώπη

Σε μία άλλη προφητεία του, μιλάει για το ξέσπασμα ενός πολέμου και κάτι που να παραπέμπει σε πολιορκία του Παρισιού. «Σε όλη την μεγάλη πόλη θα υπάρχουν στρατιώτες που θα ζουν σε χωράφια και πόλεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αστεροειδής

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2022 υπάρχει πρόβλεψη για έναν αστεροειδή που θα χτυπήσει την Γη. «Βλέπω φωτιά που θα πέσει από την ουρανό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γάλλος Φιλόσοφος.

Τα robot

Τέλος, φέρεται να επισημαίνει την άνοδο και την κυριαρχία των robot με την τεχνητή νοημοσύνη, μιλώντας για μαθητές που προσκαλούνται να είναι αθάνατοι.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ