Τζόκερ: Η στιγμή που καταλαβαίνει ότι κέρδισε 252.000 € – Λίγο μετά του έκλεψαν το «χρυσό» δελτίο - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Τζόκερ: Η στιγμή που καταλαβαίνει ότι κέρδισε 252.000 € – Λίγο μετά του έκλεψαν το «χρυσό» δελτίο

featured image

Παρ’ ολίγον να κάνουν «φτερά» τα χρήματα που κέρδισε ένας άνδρας στη Καβάλα, όταν έχασε το τυχερό δελτίο Τζόκερ, με το οποίο θα επικύρωνε την ταυτότητά του.

Το χρυσό δελτίο του Τζόκερ έκανε φτερά μέσα από το σπίτι του δήλωσε ο άνδρας στην εκπομπή Live News, εξηγώντας πως τελικά κατάφερε μέσα στην… ατυχία του να χειριστεί το θέμα.  Αυτό που θυμάται είναι να ακουμπάει το τυχερό δελτίο πάνω σε ένα έπιπλο στην κατοικία του και στη συνέχεια να μπαίνουν τρεις φίλοι που είχε καλέσει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

«Έπρεπε να το βάλω σε ασφαλές μέρος, αυτό ήταν το λάθος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Τζόκερ: Το χρονικό του περιστατικού στην Καβάλα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο κ. Ιορδανόπουλος συμπλήρωσε ένα δελτίο, αξίας 2 ευρώ και λίγες ώρες μετά έμαθε ότι έχει κερδίσει 252.000 ευρώ.

Με το «χρυσό» δελτίο στα χέρια πηγαίνει σε άλλο πρακτορείο το πρωί της Δευτέρας για να πιστοποιήσει την ταυτότητά του, με τον πράκτορα να τηλεφωνεί στα κεντρικά του ΟΠΑΠ για να δηλώσει τα στοιχεία του.

Με το «χρυσό» δελτίο στα χέρια επιστρέφει στο σπίτι του και λίγες ώρες μετά υποδέχεται τους φίλους του. Το βράδυ της ίδιας μέρας, συνειδητοποιεί πως το δελτίο έχει εξαφανιστεί.

Λόγω του ότι είχε μεταβεί στο Πρακτορείο λίγες ώρες νωρίτερα, αποδείχθηκε σωτήριο, μιας και επικυρώθηκαν τα στοιχεία του. Αν και ο άνδρας θα καταφέρει να εισπράξει τα χρήματα,  έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου