Σκότωσε την γυναίκα του, τις 3 κόρες του και αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού - celebs.gr

Breaking

Σκότωσε την γυναίκα του, τις 3 κόρες του και αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί για πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

featured image

Γερμανός πατέρας σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού 

Λεπτομέρειες για την αδιανόητη τραγωδία που έλαβε χώρα στη Γερμανία την περασμένη εβδομάδα έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα ο εισαγγελέας.

Ένας 40χρονος δάσκαλος υπό το φόβο της σύλληψής τουγια το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμούσκότωσε τη σύζυγο και τις του κόρες. Η πενταμελής οικογένεια βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δολοφονημένη στο σπίτι της, στο Βρανδεμβούργο.

Ο λόγος για τον Devid R., ο οποίος βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύζυγό του Linda, επίσης 40 ετών, και τις κόρες Leni, δέκα ετών, Janni, οκτώ ετών και την Rubi, τριών ετών, στο σπίτι τους στο Senzig, 20 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, το Σάββατο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Κάθε ένα από τα κορίτσια βρέθηκε νεκρό στο δικό του υπνοδωμάτιο, ανέφεραν οι εισαγγελείς.


πιστοποιητικό

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Αστυνομία βρήκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση πιστοποιητικού εμβολιασμού της δεύτερης, την οποία ανακάλυψε ο εργοδότης της.

πιστοποιητικό

Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν, οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους: 4, 8 και 10 ετών.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο.

Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία λέγοντας ότι είχαν δει άψυχα σώματα μέσα στο σπίτι.

Αυτή η φρικτή ιστορία προέκυψε καθώς η Γερμανία έχει αυστηροποιήσει τους περιορισμούς κίνησης, ώστε να προσπαθήσει να ανακόψει την πορεία του τέταρτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ