42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας, πατέρας 5 παιδιών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στην Εύβοια - celebs.gr

Breaking

42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας, πατέρας 5 παιδιών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στην Εύβοια

featured image

Ο 42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας πέντε παιδιών, Νικόλαος Βερνέζος, πέθανε από κορονοϊό, χθες, Τετάρτη, βυθίζοντας στη θλίψη το Προκόπι Ευβοίας.

Ο ιερέας νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών με κορονοϊό και όπως αναφέρει το evima, δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο 42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας άφησε το αποτύπωμά του στην τοπική κοινωνία


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

«Ο Δήμος μας πενθεί τον χαμό ενός νέου και χαρισματικού ανθρώπου, ενός ιερέα που τίμησε την ιεροσύνη και στο σύντομο βίο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην τοπική μας κοινωνία. Εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.


Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας έκανε ανάρτηση στο Facebook.

“Εκοιμήθη ο πρωθιερέας του Ιερού Προσκυνήματος Οσίου Ιωάννου του Ρώσου Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Νικόλαος Βερνέζος βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσους τον γνωρίζαμε. Ο πατήρ Νικόλαος ήταν λαμπρός ιερέας, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και αποτελούσε ακλόνητος στήλος και φάρος της τοπικής μας εκκλησίας. Δυστυχώς η τοπική μας εκκλησία και η Μητρόπολη Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων είναι πλέον φτωχότερες. Καλό παράδεισο πάπα Νίκο μας. Ο Θεός να δίνει δύναμη στην καλή σου οικογένεια. Την ευχή σου να έχουμε. Αμήν”.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ