Εξοχικό σπίτι έρχεται στο χώρο σου σε κούτες, κοιμίζει 8 άτομα και το εσωτερικό του είναι πολυτελές σαν βίλα - celebs.gr

Breaking

Εξοχικό σπίτι έρχεται στο χώρο σου σε κούτες, κοιμίζει 8 άτομα και το εσωτερικό του είναι πολυτελές σαν βίλα

featured image

Το εξοχικό σπίτι των 146 τ.μ., έρχεται στην κατοικία σου πακεταρισμένο σε κουτί, με οδηγίες και εργαλεία, προκειμένου να το φτιάξεις μόνος σου, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Η αμερικανική εταιρεία “Everywhere Travel Co” ήταν- μέχρι τώρα- γνωστή για τα φορητά σπιτάκια της, πλέον όμως αποφάσισε να φτιάξει και μόνιμη κατοικία.

Το εξοχικό σπίτι που έρχεται σε πακέτο

Το εξοχικό σπίτι ονομάζεται “Ayfraym Cabin” και έρχεται σε πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι χρειαστείς, από τα σχέδια μέχρι και σφυρί, για να χτίσεις ένα πανέμορφο σπίτι επιτόπου στον χώρο σου.

Η 146 τ.μ. κατοικία, φαίνεται σαν να έχει βγει κατευθείαν από τη δεκαετία του 1960, περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια και μπορεί να κοιμίσει μέχρι και οχτώ ανθρώπους.

Το τελικό κόστος του εξοχικού σπιτιού

Όσο για το τελικό κόστος που έχει το διώροφο προκατασκευασμένο εξοχικό σπίτι, η Everywhere το τοποθετεί κάπου στα 223.000 ευρώ (252.000 δολάρια), καθώς θα χρειαστείς υλικά, εργολάβο, συνεργείο και άδειες φυσικά.

Η Everywhere προσφέρεται να το στήσει στους Αμερικανούς πελάτες της με το αζημίωτο, αλλά οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να βρει τη λύση μόνος του, εκτός κι αν πιάνουν τα χέρια του και είναι αρκετά φιλόδοξος ώστε να το κάνει ο ίδιος.

Το κουτί των 1.950 δολαρίων (1.725 ευρώ) που λαμβάνεις, περιέχει τα πλήρη σχέδια, οδηγίες κατασκευής της σκεπής και των θεμελίων, σχέδια για ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, πληροφορίες για το είδος και την ποιότητα των υλικών, φλασάκι με την ηλεκτρονική εκδοχή των σχεδίων (αρχεία PDF), σφυρί, πόμολο εξώπορτας και κούπα καφέ και καπελάκι Everywhere.





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ