Χαμός στην Πάτρα – Άνοιξε η διαθήκη της πλούσιας 90χρονης. Αφήνει τα πάντα στους... - celebs.gr

Breaking

Χαμός στην Πάτρα – Άνοιξε η διαθήκη της πλούσιας 90χρονης. Αφήνει τα πάντα στους...

featured image

Θυμόσαστε το θέμα που βγήκε απο την Πάτρα με την “εξαφάνιση” ενός εκατομμυρίου ευρώ απο τους λογαριασμούς μιας φραγκάτης κυρίας; Την εκλιπούσα φρόντιζε ένα ζευγάρι Αλβανών και είχε αποκαλυφθεί ότι εκεί είχε κατευθυνθεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.

 

  • Ε… προ ημερών ανοίχτηκε και η διαθήκη της, που είχε συνταχθεί τον Αύγουστο του 2019. Αφήνει κάτι «ψίχουλα» σε συγγενείς της και όλα τ’ άλλα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό της περιέρχονται στο ζευγάρι των Αλβανών, σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Τα νεότερα της υπόθεσης έχουν ενδιαφέρον, γιατί θα υπάρξει κατά τα φαινόμενα συνέχεια από συγγενείς της εκλιπούσας, οι οποίοι προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης, που σημειωτέον συντάχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων.

 

  • Στη διαθήκη αναφέρονται ότι η εκλιπούσα είχε επίγνωση της βούλησής της και διαθέτει τις πιο πολλές αποταμιεύσεις της στην Αλβανή οικονόμο της γιατί την φρόντιζε στας δυσμάς του βίου της. Ωστόσο, αξίζει να τονισθεί ότι στην τελευταία παράγραφο της διαθήκης αναφέρεται πως η 90χρονη δεν υπέγραψε διότι «έτρεμαν τα χέρια της»…

 

Από την πλευρά τους, συγγενείς της εκλιπούσας «πατάνε» στην εν λόγω επισήμανση, ενώ υποστηρίζουν επίσης ότι έπασχε από άνοια και προτίθενται να προσβάλουν την αξιοπιστία της διαθήκης. Κακά τα ψέματα, είναι πολλά τα λεφτά της γιαγιάς και εμφανές το «ρίξιμο» δικών της ανθρώπων, ώστε να μην τύχουν διεκδίκησης…

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ