Πανικός για Ελληνίδα επιχειρηματία – Το τρίο με τους Μποτσουάνους και ο φόβος για κορονοϊό - celebs.gr

Breaking

Πανικός για Ελληνίδα επιχειρηματία – Το τρίο με τους Μποτσουάνους και ο φόβος για κορονοϊό

featured image

Η συγκεκριμένη μεγαλοκοπέλα… πέρα απο τις τρέλες που κάνει… παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένη και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο επιχειρηματία σε ηλικία… έχει κοινωνική συνείδηση. Γι΄αυτό και πανικοβλήθηκε. Αλλά ας πάρουμε την ιστορία απο την αρχή.

Η πρωταγωνίστριά μας βρέθηκε στην Αίγυπτο για επαγγελματικό ταξίδι. Δεν θα γράψουμε περισσότερα μιας και στην ομάδα της ήταν πολλοί ακόμη. Στο πλαίσιο της ξενάγησης η άτακτη παντρεμένη θέλησε να ζήσει τον έρωτα με δυο Αφρικανούς, Μάλιστα πλήρωσε 1000 ευρώ το κεφάλι. Με την καλή έννοια πάντα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Αγνοώντας τα της μετάλλαξης μπήκε με τα μούτρα στο ερωτικό τρίγωνο με τους δυο “αναβάτες” με καταγωγή απο την Μποτσουάνα. Όταν επέστρεψε στην χώρα μας… κουρασμένη… και “ραμολί απο την γυμναστική” πληροφορήθηκε για τη νέα μετάλλαξη του κορονοϊού. 

Και εδώ και μια εβδομάδα ζεί τον απόλυτο πανικό. Γιατί δεν είναι μόνο η ίδια αλλά και ο σύζυγος που είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν κουνιέται απο το σπίτι με τον φόβο της μετάλλαξης. Τι θα του πει αν κόλλησε; Πώς θα ζήσει αν τον κολλήσει; Πάντως μαθαίνω πώς σήμερα μέσα στην ημέρα θα μάθει τ΄αποτελέσματα του μοριακού. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ