Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Παναγιωτόπουλο – Τι είπε για την κόντρα με τον Κανάκη - celebs.gr

Breaking

Έξαλλος ο Αρναούτογλου με τον Παναγιωτόπουλο – Τι είπε για την κόντρα με τον Κανάκη

featured image

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον Sfera 102,2, μίλησε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για αυτό που συνέβη και που καταγγέλλεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγια. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αισχίστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν μπορώ να βρω καμία λογική. Αυτό με ξεπερνάει, δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έτσι κι αλλιώς έχω πολλά χρόνια να μιλήσω, δεν έχω επαφές», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρός ο Γιώργος Τράγκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά, είναι και μια κόντρα που νομίζω ότι δημοσίως τη γνωρίζουν. Δεν πιστεύω ότι το ήξεραν. Δεν έχω καλή άποψη για πάρα πολλά πράγματα, αλλά αυτό είναι επί προσωπικού, γι’ αυτό κι έχω μαλώσει και δημοσίως και μη δημοσίως. Είναι άλλο το ένα, γιατί έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από εκείνη την παρέα και άλλο το άλλο».

«Κάποια πράγματα δεν γουστάρω καθόλου από εκείνη την πλευρά, αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, έτσι όπως λίγο το θυμάμαι στο μυαλό μου, δεν πιστεύω ότι αν γνώριζαν κάτι δεν θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου, είναι αδιανόητο. Πόσο άνανδρο! Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ