«Άνθρωπέ μου δεν σας καταλαβαίνω – Δεν θα πέθαινε ο Τράγκας αν…»: Χαλασμός στον αέρα με Ευαγγελάτο και αρνητή - celebs.gr

Breaking

«Άνθρωπέ μου δεν σας καταλαβαίνω – Δεν θα πέθαινε ο Τράγκας αν…»: Χαλασμός στον αέρα με Ευαγγελάτο και αρνητή

featured image

Χαλασμός στον αέρα της εκπομπής “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο και έναν αρνητή, μέλος παρόμοιας ομάδας με τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”.

Παρά το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία έρευνας για την ομάδα “Θεματοφύλακες του Συντάγματος και παρόμοιες σαν αυτή, δεν σταματούν να ξεπηδούν νέες.

«Δεν είμαι στην ομάδα των Θεματοφυλάκων, είμαι στο Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, που από το ’12 καταθέτουμε ένα χαρτί, βάσει του οποίου περιγράφουμε τα εγκλήματα που γίνονται εναντίον μας, εναντίον του λαού και του Έθνους» υπογράμμισε, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Τάσος Μαστρογιάννης, ο οποίος υποστηρίζει ομάδες αρνητών.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Όπως υποστηρίζει ο κ. Μαστρογιάννη «κάθε πολίτης είναι υποχρεωμένος να κρίνει (σ.σ. αν κάτι είναι έγκλημα), ιδίως όταν το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως και όταν η χώρα τελεί υπό κατοχή. Η Δημοκρατία διαθέτει δικλίδες κατάργησής της και αυτοκαταργείται όταν η εθνική κυριαρχία κινδυνεύει. Σκοτώνουν κόσμο δημοκρατικά. Σκοτώνουν κόσμο με το να αποκρύπτουν τα κρούσματα».


Χαλασμός στον αέρα από τις προκλητικές δηλώσεις αρνητή

Το «Σώμα Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού» ζητά δημοσιοποίηση όλων των κρουσμάτων, προκειμένου, όπως λένε, οι πολίτες να μπορούν να γνωρίζουν ποιος νοσεί και έτσι να μην έρχονται σε επαφή μαζί τους.

«Δε θα πέθαινε ο κ. Τράγκας αν ήξερε το άτομο που τον κόλλησε. Το ανώτατο ειδικό δικαστήριο έβαλε χθες ως θεμέλιο την ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα για να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό, δηλαδή να βγει το ιατρικό απόρρητο και να δημοσιοποιηθεί το κρούσμα», σημείωσε ο κ. Μαστρογιάννης και ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα εμβόλια είναι αποτέλεσμα του εγκλήματος της απόκρυψης των κρουσμάτων».

«Είμαστε σε αυτοάμυνα, κινδυνεύει η ζωή μας από αυτούς τους ανθρωποκτόνους», απάντησε ο κ. Μαστρογιάννης, ερωτηθείς αν συμμετείχε στις εκπαιδεύσεις με τα όπλα στην Πάρνηθα των «Θεματοφυλάκων», καταλήγοντας «τους ξέρω όπως όλοι».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ