Άδοξο τέλος για τη θεατρική καριέρα του Παύλου Χαϊκάλη: «Άπατος» ο «ΝικοΤιτανικός»! Διακόπτεται άρον – άρον η παράσταση! - celebs.gr

Breaking

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Άδοξο τέλος για τη θεατρική καριέρα του Παύλου Χαϊκάλη: «Άπατος» ο «ΝικοΤιτανικός»! Διακόπτεται άρον – άρον η παράσταση!

featured image

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το κοινό που έχει προσελκύσει, η θεατρική παράσταση «ΝικοΤιτανικός» στην Κύπρο, αναστέλλεται προσωρινά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στον αέρα του «Πρωινού», ο παραγωγός Κούλης Κωνσταντίνου αποφάσισε να ανασταλεί η παράσταση, επικαλούμενος λόγους υγείας.


«Λάβαμε ενημέρωση από τον παραγωγό Κούλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μας λέει ότι αποφασίστηκε από τους καλλιτέχνες και την παραγωγή να ανασταλεί η παράσταση. Επικαλείται κυρίως λόγους υγείας, ένα αναπνευστικό πρόβλημα του κυρίου Φλωρινιώτη. Η κυρία Φιλίνη για προσωπικούς λόγους δεν κατέβηκε καν στην Κύπρο, αλλά και δύο ακόμα άτομα από την παραγωγή. Επικαλείται ότι έπειτα από σύσκεψη μεταξύ τους, αποφασίστηκε από κοινού να ανασταλούν προς το παρόν οι παραστάσεις. Η ανακοίνωση λέει πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο Νικοτιτανικός θα επιστρέψει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου