Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς» - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»

featured image

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους, μίλησε για την απόφαση που πήρε να μιλήσει δημοσίως για τοις προτιμήσεις του, καθώς και για το μπούλινγκ που δεχόταν για πολλά χρόνια.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έχω δουλέψει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ήταν αυτοί που με παρακίνησαν για να κάνω όλες αυτές τις δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες. Δεχόμουν μπούλινγκ στο σχολείο όλα τα χρόνια και μέχρι μεγάλη ηλικία. Ακόμα και στην τρίτη λυκείου μού έγραφαν υβριστικά σχόλια στα τετράδια και στο θρανίο. Ξέρω πόσο δύσκολα περνάει ένα παιδί και ελπίζω να έδωσα λίγο θάρρος για να ζούμε και σε μια κοινωνία λίγο πιο ελεύθερη».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Και συμπληρώνει ο Ιάσονας Μανδηλάς «είτε είμαστε μικρό είτε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, οι ομοφυλόφιλοι υπάρχουμε και θα έπρεπε να έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Διάβασα διάφορα σχόλια, τα οποία δεν με επηρέασαν αλλά με προβλημάτισαν. Του τύπου «και εμείς οι στρέιτ να βγαίνουμε και να το φωνάζουμε;» ή “γιατί να το λέμε”».

Ο Ιάσονας Μανδηλάς για τη συμπεριφορά στρέιτ ζευγαριών στο γάμο τους

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά ενός στρέιτ ζευγαριού όταν παντρεύεται, ο ηθοποιός επεσήμανε “σκεφτόμουν όμως ότι, όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι, βγαίνει στους δρόμους, πατάει κόρνες, κάνουν πορεία με τα αυτοκίνητα τους και πετάνε βεγγαλικά έξω από την εκκλησία. Οπότε το βροντοφωνάζετε! Έχει την επιλογή, το δικαίωμα και καλά κάνετε και χαίρομαι, αλλά θέλω και γω να χαρώ με τον ίδιο τρόπο. Το βροντοφωνάζετε και θέλουμε και εμείς να το βροντοφωνάζουμε. Ίσοι μέσα σε αυτή την κοινωνία. Υπάρχουμε και δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε στην σκιά και να μιλάμε για αυτά τα θέματα λίγο πιο σιγά για να μην ενοχλήσουμε τους παραδίπλα”.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου