Χάρης Κοντογιώργης – Αυτός είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στο Γαλάτσι - celebs.gr

Breaking

Χάρης Κοντογιώργης – Αυτός είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στο Γαλάτσι

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο πυγμάχος Χάρης Κοντογιώργης, όταν άγνωστοι, οι οποίοι τού είχαν στήσει καρτέρι, τον «γάζωσαν» έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με ισχυρές αστυνομικές να έχουν σπεύσει στο σημείο και να «χτενίζουν» αυτή την ώρα την περιοχή, με την ελπίδα να εντοπίσουν τους δράστες.

Ο Κοντογιώργης, φέρεται να δέχθηκε 4 σφαίρες επί της οδού Εκάβης και πιο συγκεκριμένα έξω από το γυμναστήριο του αθλητικού ομίλου πυγμαχίας «Περσεύς», με τους δράστες να εξαφανίζονται, κατόπιν, στα γύρω στενά, καβάλα στη μηχανή τους.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, ο πυγμάχος ήταν σεσημασμένος για διάφορες υποθέσεις της νύχτας (εκβιασμοί, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλπ.), ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε φύγει από τη ζωή ο 58χρονος θείος του, πρώην πυγμάχος κι εκείνος, τον οποίο είχαν εκτελέσει άγνωστοι πριν από επτά μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου του 2021, έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση. Ήτα Ανιψιός του νεκρού επισης «κεφάλα».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ