Την ώρα που ξέσπασε ο σάλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγε για φαγητό με την σύζυγό του - celebs.gr

Breaking

Την ώρα που ξέσπασε ο σάλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγε για φαγητό με την σύζυγό του

featured image

Παρελθόν από τους Ράδιο Αρβύλα αποτελεί πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά και το σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου και της πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της.

Μετά την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα, ήρθε και το τέλος στη συνεργασία του με τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, «Rock Fm».

Ωστόσο, σοκ προκαλεί μία αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή T-live.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, o πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, λίγες ώρες μετά το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο της πρώην συντρόφου του σε ροζ ιστοσελίδα, γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης μαζί με τη… σύζυγό του.


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε με πιστωτική κάρτα.

Ο κρυφός γάμος στην Αλόννησο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του T-live, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε πριν από 1,5 περίπου μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Μαριλένα Μπάμπου, την 1η Νοεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του παντρεύτηκαν στην Αλόννησο. Στον κρυφό πολιτικό γάμο που τελέστηκε από τον δήμαρχο του νησιού, υπήρχαν δύο μάρτυρες, πολύ στενούς φίλους του ζευγαριού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Μάλιστα, η κοπέλα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που διαπομπεύτηκε, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως είχε συναντήσει τη σύζυγο του παρουσιαστή και της είχε εξομολογηθεί τον Γολγοθά της.

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ