Συμβόλαιο θανάτου τη Γλυφάδα – Το χτύπημα “μήνυμα” στον Βενζινά με το “βαρβάτο πορτοφόλι” - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Συμβόλαιο θανάτου τη Γλυφάδα – Το χτύπημα “μήνυμα” στον Βενζινά με το “βαρβάτο πορτοφόλι”

featured image

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 21:00 της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα -με τα αρχικά Ε.Θ.- επέβαινε σε αυτοκίνητο τύπου Smart, όταν τον πλησίασε μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές.

Το θύμα φέρεται να είχε φιλική σχέση με πασίγνωστο επιχειρηματία της νύχτας, Βασίλη Στεφανάκο που έχει δολοφονηθεί πριν χρόνια και άνοιξε τον κύκλο του αίματος. Συνεπώς όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση κι ακόμα ένα συμβόλαιο θανάτου.


Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα είχε ασχοληθεί με αθλητικό σύλλογο της Αχαΐας και φέρεται να είχε 11 πρατήρια βενζίνης σε Πειραιά και Αθήνα. Κυκλοφορούσε πάντα με πολλά χρήματα και για πολλούς στη νύχτα θεωρείτο “λαγός”. Κοινώς ένας τύπος που όπου πάει σκορπάει λεφτά. 

Οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του θύματος και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, σενάριο προς το οποίο στρέφονται οι έρευνες. Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν πώς δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά να τον «προειδοποιήσουν»…
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου