Ελεάνα Παπαϊωάννου για Γρηγόρη Πετράκο: Αν ήθελε να βρίσκεται στην επικαιρότητα, θα έδινε τα προσωπικά του» - celebs.gr

Breaking

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ελεάνα Παπαϊωάννου για Γρηγόρη Πετράκο: Αν ήθελε να βρίσκεται στην επικαιρότητα, θα έδινε τα προσωπικά του»

featured image

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το 2003 μέσα από την συμμετοχή της στο Fame Story. Την ίδια χρονιά μάλιστα συμμετείχε στο εν λόγω talent show και ο Γρηγόρης Πετράκος λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Άννα Ζηρδέλη, σχολίασε τις τοποθετήσεις που έχει κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος κατά καιρούς σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

«Με ενοχλεί ο διαχωρισμός των ανθρώπων, αυτό παραπέμπει σε άλλες εποχές. Το ότι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη άποψη για κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, είναι θεμιτό, δημοκρατία είναι αυτό. Όσο υπάρχουν και αντίθετες απόψεις μέσα από τον διάλογο μόνο καλά πράγματα μπορούν να βγουν», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.


Για τον Γρηγόρη Πετράκο ανέφερε: «Αυτό που δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και το έχω ακούσει κατά καιρούς είναι ότι προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια για να αποκτήσει δημοσιότητα και όλα αυτά. Είναι ένα σπουδαίο μυαλό ο Γρηγόρης, προέρχεται από μια εξαιρετικά μορφωμένη και σοβαρή οικογένεια, ο ίδιος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς που έχει αυτή εδώ η χώρα».

«Αν ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται μέσα στα πράγματα και στην επικαιρότητα, θα μπορούσε να το κάνει και μέσα από τις σχέσεις που μπορεί να είχε και τα προσωπικά του, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ του. Είναι αστείο αυτό για τον Γρηγόρη», ξεκαθάρισε. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου