Αγριεύει ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες - celebs.gr

Breaking

Αγριεύει ο καιρός – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

featured image

Σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες από το πρωί σήμερα Σάββατο, με το νέο κύμα κακοκαιρίας να συνεχίζει να σαρώνει την Ελλάδα.

Βροχοπτώσεις εκδηλώνονται κατά τόπους τις πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο και στα δυτικά συνοδεύονται από καταιγίδες. Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές της χώρας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έπιασαν κορόιδο» τον Μέσι: Πλήρωσε 30.000.000 και αγόρασε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που σε λίγο δεν θα υπάρχει καν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι, υποστηρικτής Δικτατορίας και προσκυνημένος»

Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες σήμερα Σάββατο θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, όπου θα επιμείνουν έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου. Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές ιδιαίτερα στα δυτικά, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, περιοχές όπου θα εκδηλωθούν και τοπικές χαλαζοτπώσεις.

Βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους περιμένουμε επίσης στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ