Σάκης Ρουβάς: Παρά τον σάλο, γιορτάζει τα Χριστούγεννα με χαλαρές βουτιές στη θάλασσα - celebs.gr

Breaking

Σάκης Ρουβάς: Παρά τον σάλο, γιορτάζει τα Χριστούγεννα με χαλαρές βουτιές στη θάλασσα

featured image

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα τέλη του Δεκέμβρη και ο καιρός είναι κάθε άλλο παρά ζεστός, ο Σάκης Ρουβάς απόλαυσε το μπάνιο του στη θάλασσα.

Λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα και με τη θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, ο τραγουδιστής έκανε τις βουτιές του και μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί το βίντεο με το κοινό του στα social media, καταφέρνοντας έτσι να γίνει viral για ακόμα μία φορά.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη – Πολύ άσχημα τα νέα για τον τραγουδιστή (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαραλαμπίδου για Παναγιωτόπουλο – «Είναι δυνατόν να μη ντρέπεται με αυτό το απαράδεκτο σώμα;»

Ο γοητευτικός τραγουδιστής που αγαπά την θάλασσα όντας άλλωστε και νησιώτης, αποφάσισε να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα με μια βουτιά στο νερό.


«Τελικά τα χριστουγεννιάτικα μπάνια είναι τα καλύτερα. Το αποφάσισα πάλι», λέει χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram

Σημειώνεται, ότι τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί σάλος με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Την παραγωγή της εν λόγω εκδήλωσης, που δόθηκε με απευθείας ανάθεση συνολικού ύψους 215.000 ευρώ, έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο, ο τραγουδιστής απτόητος, περνάει χαλαρές στιγμές και απολαμβάνει το μπάνιο του στη θάλασσα.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ