Αυτά είναι τα χυδαία προφίλ του Παναγιωτόπουλου – Οι αναρτήσεις και οι κωδικοί - celebs.gr

Breaking

Αυτά είναι τα χυδαία προφίλ του Παναγιωτόπουλου – Οι αναρτήσεις και οι κωδικοί

featured image

Δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (αριθμητικό τμήμα της χρονολογίας γέννησης του) και «75» -από τα οποία το δεύτερο είχε ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021- χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για να δημοσιοποιήσει την τελευταία τουλάχιστον 13ετία περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και 40-50 φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει -όπως αποκαλύπτει το in– οι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται μεθοδικά για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δραστηριότητα του 58χρονου που προχωρούσε σε σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο με υλικό από ερωτικές του συνευρέσεις.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Της κακομοίρας στην Πάτρα – Η ξαναμμένη ώριμη στο μπαλκόνι και το “ρόζ βίντεο”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο άγνωστος Γιωρίκας Πηλίδης . Η πείνα, ο ρατσισμός, το Super market και τα μετάλλια

Ο 58χρονος φαίνεται να προχωρούσε σε αυτές τις αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, έχοντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης πολλών ερωτικών βίντεο με ελεγχόμενη πρόσβαση για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.

 

 

Αρχικά, χρησιμοποιούσε σε αυτό τον πρώτο κωδικό που περιλαμβάνει την χρονολογία γέννησης του. Όμως, φαίνεται ότι μετά τις αρχικές δικαστικές ενέργειες σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως  δεύτερο «ψευδώνυμο» το ίδιο γραμματικό μέρος αλλά πλέον συνοδευόταν με τον αριθμό «75»

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ