Μεγάλο σούσουρο στο Κολωνάκι και στα Τρίκαλα – Πεθερά διέλυσε τον γάμο γνωστού δικηγόρου - celebs.gr

Breaking

Μεγάλο σούσουρο στο Κολωνάκι και στα Τρίκαλα – Πεθερά διέλυσε τον γάμο γνωστού δικηγόρου

featured image

Όταν μια γυναίκα παντρεύεται έναν άντρα, παντρεύεται και την οικογένειά του. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι συγγενείς του συντρόφου μας, και κυρίως οι γονείς του, μας επισκέπτονται, ανακατεύονται στη ζωή μας ή επιθυμούν να μας προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που, παρά την καλή τους πρόθεση, συνειδητοποιούμε πως η σχέση με τα πεθερικά μπορεί να είναι κακή ή και… ανύπαρκτη!

Αυτό φαίνεται πως δεν υπολόγισε ο γνωστός δικηγόρος που μετά από 1 περίπου μήνα γάμου επισκέφθηκε τα πεθερικά του στη Σύρο, τόπο καταγωγής της εκλεκτής της καρδιάς του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Όπως δήλωσε ο ίδιος, με μεγάλη πικρία διαπίστωσε ότι η σχέση με την πεθερά του ήταν από την αρχή εχθρική και έδειξε αντίθεση με αυτό το γάμο, σε αντίθεση με την νύφη και εν διαστάσει σύζυγο του πλέον, αφού οι γονείς της την κράτησαν παρά τη θέληση της, στο νησί.

Περιγράφοντας το περιστατικό εξηγεί πως μια επίσκεψη στο πατρικό σπίτι της νύφης…κυριολεκτικά του διέλυσε το γάμο, με έναν πολύ όμορφο άνθρωπο που ήθελαν να κάνουν οικογένεια.

Ζητά απεγνωσμένα την επιστροφή της αγαπημένης του, και φοβάται πως το οικογενειακό περιβάλλον της, την έχει αρκετά περιορισμένη και φοβισμένη, μη μπορώντας ούτε να επικοινωνήσει μαζί της. Έφυγα…από το νησί με την βέρα…της στα χέρια και καταρρακωμένος συναισθηματικά, δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ