«Σβήνουν από τον χάρτη» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον διώχνουν από παντού μετά τον σάλο - celebs.gr

Breaking

«Σβήνουν από τον χάρτη» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον διώχνουν από παντού μετά τον σάλο

featured image

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανακοίνωσαν οι Ράδιο Αρβύλα, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου και της πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της.

Άμεσα, ο Αντώνης Κανάκης απομάκρυνε τον συνεργάτη του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι κοντά στο θύμα και δε γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, «Rock Fm».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής ιστοσελίδας ilovestyle.com, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό «Rock Fm».


Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η συνεργασία διεκόπη και μάλιστα το συμβόλαιό του τερματίστηκε επίσημα χθες, 14 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, αρκετοί ήταν οι πολίτες της πόλης που διαμαρτυρήθηκαν για την πινακίδα στο δρόμο με κεντρικό πρόσωπο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως promo της εκπομπής του, η οποία θα κατέβει άμεσα, όπως επεσήμαναν οι υπεύθυνοι στην κυπριακή ιστοσελίδα.

Στάθη

Η ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ