Άγριο κράξιμο στον Πετράκο - "... συνεχίζει να κάνει το κορόιδο" - celebs.gr

Breaking

Άγριο κράξιμο στον Πετράκο - "... συνεχίζει να κάνει το κορόιδο"

featured image

Κύμα οργής για τον Πετράκο. Το παραμικρό δεν έχει γράψει εδώ και μέρες ο γνωστός τραγουδιστής για τον πρόεδρο του κόμματος που είναι και βασικό στέλεχος. Αυτό φαίνεται πως έχει εξοργίσει τόσο τους απλούς πολίτες όσο και τους φίλους του Τράγκα που τον κατηγορούν ανοιχτά για εμπεγμό.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει ένας δημοσιογράφος για την στάση αλλα και για το ενδιαφέρον που κρατά ο τραγουδιστής όλες αυτές τις μέρες..

 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

«Ο φίλος μου Πάρις Κουρτζίδης , Εκπρόσωπος Τύπου των Ελ.Αν., ενημερώνει ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.


Εύχομαι αληθινά , εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να γυρίσει δυνατός. Κι όχι γιατί είναι ο Γιώργος που όλη του τη ζωή αγωνίστηκε, συχνά μαζί κάποτε δώσαμε τους αγώνες, αλλά γιατί κανένας δεν μπορεί να εύχεται το τέλος του άλλου ανθρώπου σαν δικαίωση της θέσης του.
Λυπάμαι όμως πολύ (και εύχομαι αυτό να αλλάξει) που μαθαίνω ότι ο Γρηγόρης Πετράκος, Grigoris Petrakos που μόλις τον κάνω tag εδώ το εξαφανίζει, αναπληρωτής γραμματέας (!!!) στο κόμμα του, συνεχίζει να κάνει το κορόιδο, μην έχοντας καν την είδηση της υγείας του Τράγκα στον τοίχο του και να παίρνει κόσμο στον λαιμό του για μια ιδεοληψία του.
Γιώργο γυρνά. Γυρνά δυνατός. Και μετά καθάρισε την αυλή σου από τα τοξικά … «

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ