«Μην απαντάς, εγώ μιλάω!» – Νέο μακελειό ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

«Μην απαντάς, εγώ μιλάω!» – Νέο μακελειό ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη

featured image

Τη νέα τους εμφάνιση έκαναν στη σκηνή του J2US ο Χάρης Βαρθακούρης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη τραγούδησε το «Καλημέρα καινούρια μου αγάπη» της Άννας Βίσση μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη ωστόσο η κριτική επιτροπή έκρινε πως υπήρχε απόσταση μεταξύ των δύο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έπιασαν κορόιδο» τον Μέσι: Πλήρωσε 30.000.000 και αγόρασε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που σε λίγο δεν θα υπάρχει καν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Αντώνη Κανάκη: «Θλιβερό απομεινάρι, υποστηρικτής Δικτατορίας και προσκυνημένος»

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής είπε στην Άννα-Μαρία Ψυχαράκη«Αυτό βλέπαμε, δεν είναι αν συμφωνείς! Δεν σου ζητάει κανείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις! Λέμε τι βλέπαμε. […] Σαν γεννημένη σολίστ δεν καταδέχθηκες να κοιτάξεις τον συμπαίκτη σου. Τα έλεγες όλα στον προβολέα με μεγάλη χαρά. Ξέρεις, όμως, δεν ήταν ο προβολέας αλλά ήταν ο Χάρης (Βαρθακούρης) δίπλα σου και αυτόν έπρεπε να τα πεις. Άι στο καλό σου, δεν σε ειδοποίησαν».


«Στα κουπλέ, για αυτά μιλάω, δεν καταδέχθηκες να τον κοιτάξεις ενώ ο άμοιρος, ο άγιος, ο όσιος Χάρης. Τι τραβάς! Πήγε να σε κοιτάξει… Μη μιλήσεις, αν δεν τελειώσω. Είναι κρίμα όλα αυτά τα πράγματα. Καταδέξου να κοιτάξεις τον συμπαίκτη σου, δεν είναι κακό», συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένος.

Τότε, η διαγωνιζόμενη αιτιολόγησε την στάση της λέγοντας πως ακολούθησε κατά βήμα τη χορογραφία και τις συμβουλές του Φωκά Ευαγγελινού.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου