FIRTECH: Η Ελληνική εταιρεία που κατακτά την Γερμανία - celebs.gr

Breaking

FIRTECH: Η Ελληνική εταιρεία που κατακτά την Γερμανία

featured image

«Απόβαση» στη Γερμανία και σε ολόκληρη την κεντρική Ευρώπη πραγματοποιεί η κορυφαία εταιρεία ορθοπεδικών βοηθημάτων, FIRTECH (www.firtech.gr).

Η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, που το σύνολο των προϊόντων της κατασκευάζεται στην Ελλάδα, αποκτά κέντρο Logistics στην καρδιά της Ευρώπης απ´όπου πλέον θα διανέμονται τα προϊόντα σε όλες τις χώρες της ΕΕ, μέσω της Amazon, και άλλού.

Η εταιρεία συνεχίζει να είναι ηγέτιδα στον χώρο των ορθοπεδικών βοηθημάτων, ενώ έχει αναπτύξει και μία σειρά προϊόντων ευεξίας, που βασίζονται στην καινοτόμο τεχνολογία που έχει αναπτύξει η  FIRTECH με υλικά που προκαλούν ενεργοποίηση των ευεργετικών άπω υπέρυθρων ακτίνων (ή far infrared rays), που αποδεικνύεται ευεργετική στην ανακούφιση από τους πόνους και γενικότερα στην ευεξία.


Η πατενταρισμένη τεχνολογία της FIRTECH Καθιστά τα προϊόντα της μοναδικά παγκοσμίως, αλλά και άκρως αποτελεσματικά, γι’ αυτό και η εταιρεία είναι η μακροβιότερη στον κλάδο, χωρίς κανείς να έχει καταφέρει να την αντιγράψει.

Αυτό οφείλεται στην ανώτερη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούνται, που καθιστά αδύνατη την αντιγραφή και αναπαραγωγή της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Γι’ αυτό και αρκετά απροσδιόριστης προέλευσης εργοστάσια που επιχείρησαν να παρουσιάσουν «ανταγωνιστικά» προϊόντα κατέληξαν να προσφέρουν κακέκτυπα χωρίς τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά της FIRTECH με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πιστοποιηθούν ως ορθοπεδικά βοηθήματα εντός ΕΕ.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα FIRTECH διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και αυστηρά σε εξουσιοδοτημένα ηλεκτρονικά καταστήματα που αναγράφουν  το brand FIRTECH στην περιγραφή των προϊόντων. Έχει παρατηρηθεί η χρήση της φωτογραφίας των προϊόντων FIRTECH από Ηλεκτρονικά καταστήματα, που όμως αποστέλλουν κακέκτυπες απομιμήσεις στους αγοραστές.

Οι αγοραστές μπορούν να ενημερώνονται από τα κεντρικά της εταιρείας, από το τηλεφωνικό κέντρο 210 7661 001 για τα εξουσιοδοτημένα ηλεκτρονικά καταστήματα πριν την παραγγελία.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ