Υποχρεωτικό rapid test για τους εμβολιασμένους τις γιορτές - celebs.gr

Breaking

Υποχρεωτικό rapid test για τους εμβολιασμένους τις γιορτές

featured image

Κλείδωσαν τα rapid test και για εμβολιασμένους για τις γιορτές

Κλείδωσε το υποχρεωτικό rapid test για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων για να εισέλθουν σε μπαρ και εστιατόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr και εμβολιασμένοι θα είναι πρέπει να κάνουν rapid test τις γιορτές.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, η κυβέρνηση προχωρά στο συγκεκριμένο μέτρο καθώς θεωρεί ότι, ειδικά την περίοδο που η Όμικρον σαρώνει την Ευρώπη, πρέπει όλοι οι πολίτες να ελεγχθούν και να «μετρηθεί» η πανδημία με νούμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο θέλει το μέτρο να εφαρμόζεται μία από τις δύο παραμονές (Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά) και όχι και τις δύο για να μην πληγεί ο κλάδος της εστίασης και της ψυχαγωγίας.


Το μέτρο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και θα φέρει σφοδρές αντιδράσεις τόσο των πολιτών όσο και των φαρμακοποιών. Oι φαρμακοποιοί, όπως αναφέρει το diakiologitika, είναι σφόδρα αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς όπως τονίζουν θα υπάρχουν μεγάλες ουρές έξω από φαρμακεία.

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν το rapid test οι εμβολιασμένοι

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε:

«Ανάλογα με τις εισηγήσεις που θα δεχτούμε, για τις μέρες των γιορτών και όπου παρατηρείται προσέλευση μεγάλη σε κλειστούς χώρους διασκέδασης, εάν κριθεί αναγκαίο ένα μέτρο όπως είναι rapid test σε εμβολιασμένους για τους χώρους εστίασης, θα το συζητήσουμε και θα το ανακοινώσουμε έγκαιρα.

Πρέπει να είμαστε σαφείς και συγκεκριμένοι. Εάν κριθεί απαραίτητο να εφαρμοστεί, θα το επιβαρύνεται ο πολίτης που θέλει να επισκεφτεί χώρους που χρειάζεται η προσκόμιση τεστ. Η δυναμική της Όμικρον, ίσως μας αναγκάσει να πάρουμε τέτοια μέτρα για προφύλαξη και των εμβολιασμένων», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ