Ανατροπή της τελευταίας στιγμης: Άκυρο το υποχρεωτικό rapid test στους εμβολιασμένους, με απόφαση Μητσοτάκη - celebs.gr

Breaking

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Ανατροπή της τελευταίας στιγμης: Άκυρο το υποχρεωτικό rapid test στους εμβολιασμένους, με απόφαση Μητσοτάκη

featured image

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Δύο δωρεάν self test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αντί για rapid test

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν ακόμη και οι εμβολιασμένοι να πληρώνουν για τα rapid test, καθώς αυτές ήταν οι αρχικές σκέψεις, τώρα όλα δείχνουν ότι θα δοθούν δύο self test για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται να μην έκανε δεκτές τις εισηγήσεις των ειδικών για τη διενέργεια rapid test την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους εμβολιασμένους που θα επισκέπτονταν κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης και γι’ αυτό αποφάσισε την πραγματοποίηση δύο δωρεάν self test.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η διενέργεια self test πριν από την έξοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν θα είναι υποχρεωτική αλλά θα γίνει ισχυρή σύσταση. 

Όπως συμπλήρωσε, θα ξανανοίξει η πλατφόρμα για να δοθούν δωρεάν για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη, δύο self test στις γιορτές.


Αναφορικά με την απόφαση να μην γίνουν rapid test από όλους ο πρωθυπουργός είπε πως θα ήταν αδικία για τους εμβολιασμένους πολίτες, ενώ θα υπήρχε πρόβλημα και με τη διαθεσιμότητα από τα φαρμακεία.

Γιάννης Οικονόμου: Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα μέτρα για τα ρεβεγιόν

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το ρεβεγιόν, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε ορισμένα ζητήματα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Στο ερώτημα εάν τα μέτρα θα αφορούν μόνο την Πρωτοχρονιά ή θα περιλαμβάνουν και τα Χριστούγεννα απάντησε ότι θα πρόκειται για έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη για το πώς θα περάσουμε όλες τις γιορτές.

Σε κάθε περίπτωση διαβεβαίωσε ότι δεν αλλάζει κάτι πολύ ουσιαστικά για την εορταστική περίοδο και πως οτιδήποτε κριθεί σκόπιμο μετά και από εισηγήσεις των ειδικών η κυβέρνηση θα δει πως θα το υιοθετήσει προκειμένου να είναι και λειτουργικό και αποτελεσματικό και να ικανοποιεί τις βασικές παραμέτρους της κυβερνητικής στρατηγικής.

«Οποιαδήποτε αναγκαία ρύθμιση χρειαστεί θα την κάνουμε, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι την περίοδο των εορτών. Βασικές αλλαγές από την κεντρική μας στρατηγική δεν θα υπάρξουν, θέλουμε να κρατήσουμε ανοιχτή την οικονομία, και να τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής και συλλογικής προστασίας, ας κάνουμε υπομονή λίγες ώρες».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου