Ο Κανάκης τα χώνει στον Γεωργιάδη: «Εσείς επιτρέπετε να λειτουργούν sites ποpνό και να ανεβάζουν βίντεο χωρίς κανένα έλεγχο» - celebs.gr

Breaking

Ο Κανάκης τα χώνει στον Γεωργιάδη: «Εσείς επιτρέπετε να λειτουργούν sites ποpνό και να ανεβάζουν βίντεο χωρίς κανένα έλεγχο»

featured image

Έξω φρενών έγινε ο Αντώνης Κανάκης με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Τη δική του απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, σύμφωνα με τις οποίες οι Ράδιο Αρβύλα θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για την κριτική τους στη Λίνα Μενδώνη σε σχέση με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, πέρασε στην αντεπίθεση, δίνοντας τη δική του απάντηση στον υπουργό.

Έξαλλος ο Κανάκης με τον Γεωργιάδη: «Εσείς το επιτρέπετε αυτό το πράγμα»


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

«Το να συμψηφίζεις το Υπουργείο Πολιτισμού με μια τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του Δημοτικού. Λες που ζω και τι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου. Ότι είναι διαφορετικοί οι κανόνες που διέπουν την πολιτική ευθύνη, ευθιξία και βάρος κι ότι είναι τελείως στα χέρια τους από μια οποιαδήποτε εκπομπή, πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί… Είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του ανθρώπου αυτού κι η κυρία Μενδώνη κρυβόταν ενώ εμείς είμαστε εδώ, μια τηλεοπτική εκπομπή. Αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο.

Ας μας απαντήσει ο κύριος Γεωργιάδης. Εσείς που έχετε την εξουσία, πως επιτρέπετε να λειτουργούν sites πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο ανθρώπων, χωρίς κανένα έλεγχο; Εσείς το επιτρέπετε αυτό το πράγμα», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ