Ο άγνωστος Γιωρίκας Πηλίδης . Η πείνα, ο ρατσισμός, το Super market και τα μετάλλια - celebs.gr

Breaking

Ο άγνωστος Γιωρίκας Πηλίδης . Η πείνα, ο ρατσισμός, το Super market και τα μετάλλια

featured image

Από το πρώτο επεισόδιο το κοινό τον λάτρεψε τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για την αθλητικότητά του. Παράλληλα, έβαλε στο… στόχαστρο ήδη όσους συμπαίκτες του, είναι εναντίον του!

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής και μαζί ξεκίνησαν και οι… διαμάχες μεταξύ των fans στα social media. Ήδη αρκετοί παίκτες, όπως ο Βαλάντας και η Ευριδίκη Παπαδόπουλου έχουν μπει στο στόχαστρο, ενώ υπάρχει κι ένας που έχει ξεχωρίσει. O Γιωρίκας Πιλίδης!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media, ενώ κάποιοι τον παρομοίασαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον χαρακτήρισαν ήδη… νέο Ντάνο, δίνοντάς του και τον τίτλο του φαbορί για το φετινό Survivor!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη – Πολύ άσχημα τα νέα για τον τραγουδιστή (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαραλαμπίδου για Παναγιωτόπουλο – «Είναι δυνατόν να μη ντρέπεται με αυτό το απαράδεκτο σώμα;»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη. Αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Αυτό είναι το χρυσό παιδί της Πάλης, που μεγάλωσε στα γυμναστήρια και με τα πρώτα του χρήματα ανακοίνωσε στη μητέρα του πως πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα μπορούσε να την στηρίξει εκείνος οικονομικά. Αγαπά την πάλη και το όνειρό του ήταν πάντα να φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση. Μπήκε στο Survivor με την ίδια διάθεση που κατεβαίνει στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Νίκη και μόνο νίκη!


Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις στα social media

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ