Το Twitter δίκασε τον Θέμη Γεωργαντά για την ερώτηση που έκανε στον Νίκο Μπάρτζη - «Ζητάω συγγνώμη 100 φορές» - celebs.gr

Breaking

Το Twitter δίκασε τον Θέμη Γεωργαντά για την ερώτηση που έκανε στον Νίκο Μπάρτζη - «Ζητάω συγγνώμη 100 φορές»

featured image

Η ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής στον πρώην παίκτη του Survivor για το «ποια γυναίκα θα σκότωνε» εξόργισε το κοινό

Πληθώρα αρνητικών σχολίων έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες ο Θέμης Γεωργαντάς, μετά την ερώτηση που έθεσε χθες βράδυ στον Νίκο Μπάρτζη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του, After Dark.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έπαιξε με τον πρώην παίκτη του Survivor τo «Sex, marry, kill», δίνοντας του τα ονόματα της Ιωάννας Μαλέσκου, της Ελένης Βουλγαράκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

Έτσι, ο Νίκος Μπάρτζης κλήθηκε να απαντήσει με ποια από τις τρεις κυρίες θα έκανε σεξ, με ποια θα παντρευόταν και ποια θα «σκότωνε» τελικά.

«Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω», απάντησε χιουμοριστικά, απογοητεύοντας το κοινό.

Αμέσως, το Twitter γέμισε με δημοσιεύσεις που χαρακτήριζαν απαράδεκτη την ερώτηση που έθεσε στον προσκεκλημένο του ο παρουσιαστής, ειδικότερα σε μία εποχή που οι γυναικοκτονίες γίνονται όλο και συχνότερο φαινόμενο.


Σήμερα, Σάββατο, ο Θέμης Γεωργαντάς κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του κοινού μέσω της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και να δώσει εξηγήσεις.

«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, ειναι συνηθισμενη ερωτηση εδώ και πολλά χρόνια, είναι και σε ένα παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα. Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί, ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος σε όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο. Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wikipedia και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ