Οργή στο Twitter για τον Σάκη Ρουβά: 215 χιλιάρικα θέλει για να τραγουδήσει 17 λεπτά - celebs.gr

Breaking

Οργή στο Twitter για τον Σάκη Ρουβά: 215 χιλιάρικα θέλει για να τραγουδήσει 17 λεπτά

featured image

Οργή και αρνητικά σχόλια έχουν ξεσπάσει στο Twitter μετά την είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στο Λυκαβηττό έναντι μεγάλου ποσού.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για 17 λεπτά στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού. Η απόφασή αυτή, πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση ύψους 211.000 ευρώ (12,4 χιλ. ευρώ το λεπτό) χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις για το ποσό αυτό και για το ποια θα είναι η αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, την στιγμή που οι εξελίξεις με την εκπομπή του δεν είναι θετικές.

Την όλη παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται.

Την πρωτοφανή απόφαση καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση με την Λαϊκή Συσπείρωση να χαρακτηρίζει την απόφαση “προκλητική”. Στο Twitter πολλές ήταν οι αναρτήσεις που έφεραν στο επίκεντρο τον Σάκη Ρουβά.


Τα σχόλια του Twitter για τον Σάκη Ρουβά




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ