Σφοδρή επίθεση κατά Κοψιάλη για την 24χρονη Γεωργία: «Της έστειλε μήνυμα για να την πείσει να είναι μαζί του» - celebs.gr

Breaking

Σφοδρή επίθεση κατά Κοψιάλη για την 24χρονη Γεωργία: «Της έστειλε μήνυμα για να την πείσει να είναι μαζί του»

featured image

Στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο influencer και γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, με αφορμή τα like που έκανε σε ομοφοβικά και ακραία σχόλια που είχαν γίνει σε βάρος του ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη.

Τις τελευταίες μέρες, οι χρήστες του Twitter αποδοκιμάζουν τη στάση αρκετών influencer στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ επικεντρώνονται σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς στα ελληνικά social media, τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο Influencer, τις τελευταίες ημέρες δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων στα social media και κυρίως στο Twitter, με τους χρήστες του διαδικτύου να τον αποκαλούν «πλυντήριο για τους δράστες» στο έγκλημα του βιασμού της 24χρονης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχασε μάνα, πατέρα, σύντροφο μέσα σε 1 χρόνο, τη νάρκωσαν, τη βίασαν κι έμεινε 3 μέρες άπλυτη μετά το βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπουκοταζ στα αναψυκτικα της οικογένειας που εμπλέκεται στον βιασμό

Ο ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης, που έφερε στο φως την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη, κατηγορώντας τον πως προσπάθησε να… ανακτήσει το χαμένο έδαφος σε ό,τι αφορά στη δημοφιλία του στα social media, προσεγγίζοντας την 24χρονη Γεωργία Μπίκα.


Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram, ανέφερε, ότι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης επικοινώνησε με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα μέσω μηνυμάτων και προσπάθησε να την πείσει να είναι με το μέρος του.

Δείτε την ανάρτηση από το προφίλ του Ηλία Γκιώνη

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ