Προκαλεί ο Βασίλης Λεβέντης: Πόζαρε με καμάρι να διαβάζει εφημερίδα που έγραφε ότι βίασε την 24χρονη - celebs.gr

Breaking

Προκαλεί ο Βασίλης Λεβέντης: Πόζαρε με καμάρι να διαβάζει εφημερίδα που έγραφε ότι βίασε την 24χρονη

featured image

Την ώρα που ο Βασίλης Λεβέντης και ο αδελφός του, Ευαγόρας κατηγορούνται για το βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη εκείνος προκαλεί με ποστ του στο instastory.

Δημοσίευσε φωτογραφία του να ποζάρει διαβάζοντας εφημερίδα που έγραφε την είδηση του βιασμού. Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γεωργία Μπίκα – Αυτό είναι το κορίτσι που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη

Οι φρικιαστικές πτυχές της αδιανόητης υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης, που ξεσήκωσε πρωτοφανές κύμα αγανάκτησης στα social media, άρχισαν να αποκαλύπτονται στις 2 Ιανουαρίου, όταν η 24χρονη βρήκε το σθένος να περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου και να υποβάλει μήνυση για βιασμό εναντίον του ενός εκ των δύο κληρονόμων της «δυναστείας των αναψυκτικών» στην Ελλάδα, του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα, λόγω της άθλιας κατάστασης στην οποία βρισκόταν, δεν θυμόταν τους βιαστές της, όμως ο 27χρονος έκανε το λάθος να την καλέσει στο κινητό τηλέφωνό της, «ξυπνώντας» της φρικιαστικές μνήμες από τη σουίτα όπου την κακοποίησαν!


Όταν έφτασε η ώρα να φύγει η 24χρονη δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να επιστρέψει στο σπίτι της και τηλεφώνησε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος την παρότρυνε να γυρίσει πίσω. Φτάνοντας, όμως, στο ξενοδοχείο την άρπαξαν μέσα από το ασανσέρ τρεις άνδρες, οι οποίοι ήταν στο πάρτι, και την έβαλαν στη σουίτα, όπου τη βίασαν! Η κοπέλα ξύπνησε την επόμενη ημέρα και είδε ότι δεν φορούσε τα ρούχα της, ενώ δίπλα της βρίσκονταν sex toys. Τότε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και τηλεφώνησε έντρομη στον «φίλο» της, ο οποίος φέρεται ότι την παρέσυρε στο ξενοδοχείο.

«Πού βρίσκομαι, Μάνο; Γιατί είμαι εδώ;» ήταν οι πρώτες λέξεις που του είπε, με εκείνον να της απαντά «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ»! Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όσα έγιναν και ζήτησε συγγνώμη. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι του χάκαραν τον λογαριασμό, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

271747455 616118702948922 4978665490930584387 n

Espresso.gr

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ