Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος – Νέο βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 30χρονης - celebs.gr

Breaking

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος – Νέο βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 30χρονης

featured image

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος ο οποίος απήγαγε και ξυλοκόπησε άγρια σε ζωντανή μετάδοση την 30χρονη πρώην σύντροφό του.

Εν τω μεταξύ, η κατάθεση της 30χρονης από την Βουλγαρία, η οποία το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ομηρίας από τον Αιγύπτιο, πρώην σύντροφό της, φέρνει στο «φως» μια παλαιότερη υπόθεση κακοποίησης με θύμα μια άλλη κοπέλα.

Στην κατάθεσή της, η 30χρονη ομολογεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος την χτυπούσε ενώ αποκαλύπτει πως έχει υπάρξει και δεύτερο θύμα του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Συγκεκριμένα είπε ότι πριν από δύο χρόνια, μετά από καβγά που είχαν, ο Αιγύπτιος της εκμυστηρεύθηκε ότι μια πρώην κοπέλα του τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό.


Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι χτύπησε τη συγκεκριμένη κοπέλα τότε, θέλοντας έτσι να δείξει στην 30χρονη πως δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Ωστόσο, αν και η ίδια δεχόταν συχνά τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει καθώς φοβόταν την αντίδρασή του.

Ο Αιγύπτιος δράστης λίγα λεπτά πριν χτυπήσει με μανία το θύμα του σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook φέρεται να την έβριζε με χυδαίο τρόπο λέγοντας της «τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας».

Μετά τα Χριστούγεννα, ο δράστης της ζήτησε να τον συνοδεύσει σε φιλικό του σπίτι, εκείνη όμως αρνήθηκε καθώς είχαν χωρίσει και τότε ο 34χρονος άρχισε να πιστεύει πως εκείνη έχει άλλο δεσμό.

Αυτό εξόργισε τον δράστη ο οποίος το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς πήγε απροειδοποίητα στο σπίτι που μένει η 30χρονη μαζί με την αδελφή της στο Γαλάτσι και εκεί την χτύπησε εξευτελίζοντάς την δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ