Μόλις έσκασε: Συνελήφθη ο Σεμέδο - Τον κατήγγειλε η σύντροφός του! - celebs.gr

Breaking

Μόλις έσκασε: Συνελήφθη ο Σεμέδο - Τον κατήγγειλε η σύντροφός του!

featured image

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο αμυντικός του Ολυμπιακού, λίγους μήνες μετά τις κατηγορίες για βιασμό, που είχαν οδηγήσει τότε και πάλι στην σύλληψή του.

Ρούμπεν Σεμέδο: Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Πορτογάλος στόπερ, καθώς η 28χρονη σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Newpost.gr, το βράδυ της Δευτέρας, η 28χρονη γυναίκα από την Πορτογαλία τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο την ξυλοκόπησε, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι πράγματι βρήκαν τη γυναίκα έξω από το σπίτι. Την οδήγησαν στο ΑΤ Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου η 28χρονη προχώρησε σε σχετική καταγγελία.

Σχηματίστηκε δικογραφία για οικογενειακή βία, εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Κι όλα αυτά λίγους μήνες μετά την περιπέτεια μετά τις καταγγελίες για βιασμό εναντίον του Σεμέδο στα τέλη Αυγούστου, που είχαν οδηγήσει και τότε στη σύλληψη -και την προσωρινή κράτηση- του παίκτη. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ