Δείτε τα ΕΔΩ – Τα μηνύματα του “νταραβεριτζή” στην Μπίκα και η πίεση - celebs.gr

Breaking

Δείτε τα ΕΔΩ – Τα μηνύματα του “νταραβεριτζή” στην Μπίκα και η πίεση

featured image

Η απόφασή της Γεωργίας Μπίκα να μιλήσει, οδήγησε και άλλες κοπέλες να καταθέσουν ότι ξέρουν για τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην καταγγελία της 24χρονης για βιασμό.

Παράλληλα, οι έρευνες της αστυνομίας η οποία προσπαθεί να συνθέσει το παζλ των γεγονότων και να φτάσει στους ενόχους, συνεχίζονται και η όποια πληροφορία μπορεί να να είναι πολύτιμη.

Σε νέο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος πλέον έχει κλειδώσει το προσωπικό του προφίλ στα social media, επιχειρούσε με πιέσεις να πείσει τις γυναίκες να βρεθούν στα πάρτι. Η κοπέλα που δέχτηκε τα μηνύματα, είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, και πελάτισσα στο «Αχίλλειον», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γεωργία Μπίκα – Αυτό είναι το κορίτσι που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη

Η ίδια παρά την επιμονή του Παπαδόπουλου, τον απέφυγε με διακριτικό τρόπο: «Ήταν πιεστικός ο συγκεκριμένος. Προσπαθούσα να είμαι ευγενική και να τον “διώχνω” με όμορφο τρόπο γιατί ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί όπου δούλευε. Δεν βρέθηκα ποτέ μαζί του, κι όταν ρωτούσε ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του στα καλέσματα που μου έκανε, δεν μου απαντούσε. Τώρα σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που λόγω της ηλικίας αλλά και του ότι ήμουν υποψιασμένη δεν έπεσα στην παγίδα» καταγγέλλει η ίδια.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ