«Με αρπάζει από το στήθος και με γλείφει, με φιλάει στο στόμα» - celebs.gr

Breaking

«Με αρπάζει από το στήθος και με γλείφει, με φιλάει στο στόμα»

featured image

 Σινούρη, άρχισε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Τότε, όπως καταγγέλλει η νεαρή κοπέλα, μπήκε στο γραφείο του κ. Κανέλλα, προκειμένου να συζητήσουν για κάποια υπηρεσιακά θέματα. Ομως κάποια στιγμή εκείνος τη θώπευσε στο στήθος, την τράβηξε προς το μέρος του και τη φίλησε στο στόμα! Οπως ισχυρίζεται η ίδια, γλίτωσε την τελευταία στιγμή τη σεξουαλική κακοποίηση, καθώς, παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, κατάφερε να του ξεφύγει και να καλέσει την Αστυνομία.

Εν συνεχεία, τρέμοντας σύγκορμη και κλαίγοντας με λυγμούς, τηλεφώνησε στον πατέρα της και του περιέγραψε τι είχε συμβεί, ενώ αστυνομικοί αναζήτησαν τον γνωστό κλινικάρχη στην Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, όπου παρέμενε ως αργά το απόγευμα, δίνοντας κατάθεση.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Παράλληλα, στο τμήμα οδηγήθηκε και η νεαρή γιατρός, η οποία κατέθετε και εκείνη έως αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανήμερα την Πρωτοχρονιά ο εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 75χρονο υπεύθυνο των ψυχιατρικών μονάδων Σινούρη και «Γαλήνη» και, εν συνεχεία, τον άφησε ελεύθερο, ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος.


«Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής πήγα στο γραφείο του να συζητήσουμε κάποια υπηρεσιακά θέματα, γιατί διαφωνούσα για το ποιος θα διεξάγει τα rapid στην κλινική… Αρχισε τα κοπλιμέντα, στα οποία ήμουν συνηθισμένη από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, κάποιες φορές είχε γλοιώδες ύφος. Κάποια στιγμή σηκώθηκε από την καρέκλα, σηκώθηκα κι εγώ, και άνοιξε τα χέρια και κατάλαβα ότι ερχόταν να με αγκαλιάσει. Με αρπάζει από το στήθος, μου κατεβάζει τη μάσκα και με γλείφει, με φιλάει στο στόμα. Εκεί πάγωσα…» ανέφερε η 25χρονη, ξεδιπλώνοντας στο zougla το κουβάρι της σεξουαλικής παρενόχλησής της από τον προϊστάμενό της.

Παράλληλα, τόνισε πως και άλλη γυναίκα στο παρελθόν είχε καταγγείλει στις Αρχές τον διοικητικό διευθυντή της κλινικής Σινούρη για παρόμοιο περιστατικό. Ομως στη συνέχεια αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες. Ο πατέρας της καταγγέλλουσας, από την πλευρά του, δήλωσε έξω από το Α.Τ. Κηφισιάς, όπου πήγε για να υποβάλει μήνυση για απόπειρα βιασμού: «Σήμερα με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, με αναφιλητά, η κόρη μου. Ηταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στην αρχή δεν καταλάβαινα καν τι έλεγε. Μου είπε ότι μπήκε στο γραφείο της ο διοικητής, της είπε “τι όμορφη που είσαι”, της έπιασε το στήθος, την τράβηξε προς τα πάνω του και προσπάθησε να τη φιλήσει… Στη συνέχεια, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και όταν φτάσαμε στην κλινική τον είχαν ήδη συλλάβει οι αστυνομικοί».

Από την πλευρά του ο κλινικάρχης αρνείται τις κατηγορίες, χαρακτηρίζει συκοφαντικό το δημοσίευμα εις βάρος του και μέσω επιστολής, που έστειλε ο δικηγόρος του, υποστηρίζει πως όλα άρχισαν επειδή η 25χρονη «αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε συγκεκριμένες εργασιακές υποδείξεις σχετιζόμενες με την τήρηση υγειονομικών κανόνων, σχετιζόμενες με τον Covid-19, και ήδη της είχαν ανακοινωθεί οι σχετικές αποφάσεις της διοίκησης της κλινικής».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα