Το τελευταίο τηλεφώνημα του Μονογυιού – «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» - celebs.gr

Breaking

Το τελευταίο τηλεφώνημα του Μονογυιού – «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο»

featured image

Νέα στοιχεία για το σοκαριστικό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς ο άνθρωπος που μίλησε μαζί του λίγα λεπτά πριν την τραγωδία, αποκάλυψε τον διάλογό τους.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά.


Η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν θόρυβο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός.Υπάρχουν πληροφορίες πως το τροχαίο έγινε γιατί ο άτυχος 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο απέναντι, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα, να πέσει πάνω σε πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και να μετατραπεί, μέσα σε δευτερόλεπτα, σε άμορφη μάζα σιδερικών και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ