Φάρμα: «Αντί να σηκωθεί ο μ@λ@κ@ας… Πρέπει να παλέψει για να κρατήσει τέτοια γκόμενα σαν την Αγγελική Ηλιάδη» - celebs.gr

Breaking

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Φάρμα: «Αντί να σηκωθεί ο μ@λ@κ@ας… Πρέπει να παλέψει για να κρατήσει τέτοια γκόμενα σαν την Αγγελική Ηλιάδη»

featured image

Με την Αγγελική Ηλιάδη και το σύντροφό της μέσα στο παιχνίδι, το Γρηγόρη τα έβαλε η ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα μέσα στη Φάρμα.

Την επιλογή της νέας αρχηγού στη Φάρμα, Αγγελική Ηλιάδη να πάρει στο δωμάτιο του αρχηγού τον Γρηγόρη σήκωσε αρκετά σχόλια στους συμπαίκτες της. Ανάμεσα σε αυτούς και η Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο την συγκεκριμένη σχέση.

Ειδικότερα, η χρυσή Ολυμπιονίκης τόνισε προς τον Αστρινό και τον Βασίλη πως «έλα τώρα που με τόσα μπράτσα έχει πρόβλημα με την μέση του… Γιατί εμείς δεν κουβαλήσαμε; Έλα τώρα… Παιδιά, εγώ δεν μπορούσα να τρέξω σήμερα».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

«Είναι η Αγγελική αυτή τη στιγμή αρχηγός και κάνει πως έχει πρόβλημα την πρώτη μέρα που είναι αρχηγός η γκόμενα του για το φαγητό; Έλα, έλα…»

«Δεν πήγε να πάρει νερά η Αγγελική και αντί να σηκωθεί ο μαλ@κ@ας να πάει να πάρει τα νερά από την Αγγελική… Πήγα εγώ να τα πάρω. Ρε πουλάκι μου, είναι γκόμενα του! Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα» συμπλήρωσε με νόημα η Αθανασία Τσουμελέκα για το φλερτ που έχει η Αγγελική Ηλιάδη.

 

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου