Έτοιμος να συμμετάσχει σε άλλο κόμμα ο Γρηγόρης Πετράκος; Η ομιλία στη Λάρισα για νέο κίνημα - celebs.gr

Breaking

Έτοιμος να συμμετάσχει σε άλλο κόμμα ο Γρηγόρης Πετράκος; Η ομιλία στη Λάρισα για νέο κίνημα

featured image

O Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε στη Λάρισα, όπου και προέβη σε ομιλία, όπως παρουσιάζει το παρακάτω απόσπασμα που έδειξε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

Ο ερμηνευτής «συστήνεται» στο κοινό σε εκδήλωση και διαδίδει τις απόψεις του. Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι ο Γρηγόρης Πετράκος, είμαι μουσικός και στην πορεία έγινα λάτρης της φιλοσοφίας. Και αυτό με άλλαξε και οπότε σαν ιδιότητα δηλώνω υποψήφιος άνθρωπος. Ο στόχος και ο σκοπός μου είναι να γίνω άνθρωπος και κανένα άλλο σκοπό δεν έχω. Πιστεύω ότι διάγουμε έναν πνευματικό πόλεμο. Παρ’ όλο που καθένας από την πλευρά του και την επιστήμη του το βλέπει διαφορετικά».

Γρηγόρης Πετράκος: Τι δήλωσε ο Πάρις Κουρτζίδης


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Η ομιλία αυτή γέννησε -προφανώς- ερωτηματικά για τη δράση του Γρηγόρη Πετράκου. Γι΄ αυτό το ζήτημα ερωτήθηκε στη συνέχεια ο Πάρις Κουρτζίδης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και είναι εκείνος ο οποίος μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ανέλαβε τη θέση του προσωρινού προέδρου του κινήματος Κ.ΕΝ.ΑΛ.

Ο προσωρινός πρόεδρος του Κ. ΕΝ.ΑΛ, ανέφερε πως ο Γρηγόρης Πετράκος δεν δρα ως μέλος του κινήματος του Τράγκα, αλλά ως μονάδα και πρόσθεσε ότι του έστειλε μήνυμα για να τον ρωτήσει για τις νέες δραστηριότητες, λέγοντας και ευχές για τη νέα χρονιά, και δεν πήρε καμία απολύτως απάντηση.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ