Υγειονομική βομβα οι εκατοντάδες Πακιστανοί που γιορτασαν στο Σύνταγμα - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Υγειονομική βομβα οι εκατοντάδες Πακιστανοί που γιορτασαν στο Σύνταγμα

featured image

Εικόνες που προκαλούν το κοινό αίσθημα και ενισχύουν τις αντιδράσεις των πολιτών στα μέτρα που επιβλήθηκαν για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού καταγράφηκαν στο Σύνταγμα. «Κατάληψη» της πλατείας από χιλιάδες Πακιστανούς για την αλλαγή του χρόνου, με τα μέτρα να έχουν πάει περίπατο και την Αστυνομία να είναι… εκκωφαντικά απούσα. Σοβαρότατο είναι το ζήτημα που έχε ανακύψει μετά τις εικόνες που καταγράφηκαν στο Σύνταγμα το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, με χιλιάδες αλλοδαπούς, μουσουλμάνους στη συντριπτική πλειοψηφία, να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους και τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης, χωρίς να υπάρχει αστυνομικός ούτε για… δείγμα έτσι ώστε να διενεργήσει ελέγχους και να επιβάλλει τα προβλεπόμενα, για όλους, πρόστιμα.

Για ακόμα μια χρονιά, οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα σπίτια τους, χωρίς διασκέδαση, χωρίς καταστήματα εστίασης και κέντρα με μουσική. Τα μέτρα που επιβλήθηκαν ήταν ιδιαίτερα αυστηρά, με χιλιάδες επιχειρήσεις να έχουν πληγεί βάναυσα και να φτάνουν στο χείλος της καταστροφής καθώς περίμεναν αυτές τις εορταστικές ημέρες έτσι ώστε να καλύψουν – έστω ένα μικρό – μέρος της «χασούρας» που έχει προκληθεί από την πανδημία.

Τη στιγμή, λοιπόν, που όλα τα καταστήματα υποχρεώθηκαν να μην έχουν μουσική, επί της ουσίας τα νυχτερινά κέντρα υποχρεώθηκαν να κλείσουν, απαγορεύτηκε η οργανωμένη διασκέδαση και για μια ακόμα Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι Έλληνες έμειναν στο σπίτι, στο Σύνταγμα έγινε… κατάληψη από χιλιάδες Πακιστανούς και λοιπούς μουσουλμάνους πολίτες, οι οποίοι όχι μόνο δεν τήρησαν κανένα από τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό αλλά διασκέδασαν χωρίς αύριο με τη μουσική στη διαπασών!


Οι εικόνες είναι το λιγότερο προκλητικές, με την αστυνομία να είναι επιδεικτικά απούσα από την Πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς. Ενώ σε καταστήματα και πολίτες επιβάλλονται πρόστιμα για «παράνομη λειτουργία» και «μη χρήση μάσκας», κατά την αλλαγή του χρόνου χιλιάδες αλλοδαποί βρέθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, μια ανάσα από τη Βουλή των Ελλήνων και κατέλυσαν κάθε μέτρο, κάθε έννοια σεβασμού στη δημόσια υγεία και στον συνάνθρωπο, με την αστυνομία να μην εμφανίζεται σε κανένα σημείο.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνονται χιλιάδες άνθρωποι χωρίς μάσκες, να τραγουδάνε και να χορεύουν με τη μουσική σε υψηλές εντάσεις, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Αττική επιβλήθηκαν μόλις 129 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Την ίδια ώρα, υπήρξαν οκτώ συλλήψεις και 13 λουκέτα σε καταστήματα.

Για να γίνει ακόμα πιο αντιληπτό το πόσο εκκωφαντικά απούσα ήταν η Αστυνομία από το σκηνικό «κατάληψης» του Συντάγματος στην αλλαγή του χρόνου, είναι ενδεικτικό ότι σε όλη τη χώρα επιβλήθηκαν 549 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, την ώρα που στα παρακάτω βίντεο οι άνθρωποι που χόρευαν και διασκέδαζαν χωρίς… αύριο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας – με τους Έλληνες κλειδωμένους για άλλη μια χρονιά στα σπίτια τους – ήταν τουλάχιστον πέντε φορές περισσότεροι…
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου