Δημήτρης Φιντιρίκος: Ο πρώην της Κατερίνας Δαλάκα μιλάει για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη στο instagram - celebs.gr

Breaking

Δημήτρης Φιντιρίκος: Ο πρώην της Κατερίνας Δαλάκα μιλάει για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη στο instagram

featured image

Για κάποιον άγνωστο λόγο το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου ενεπλάκη με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη που έγινε από γνωστό επιχειρηματία της πόλης μαζί με άλλους δύο φίλους γόνους μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας!

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έκανε ανάρτηση στο instagram για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αφού ο ίδιος έτσι κι αλλιώς εκείνες τις μέρες και με αποδεδειγμένα υλικό από τα social media βρισκόταν στο Ντουμπάι

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έγραψε


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός – Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ που του στοίχισε τη ζωή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτό είναι το μοντέλο της Ferrari, που οδηγούσε στο μοιραίο τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν τον έχουν δέσει ακόμα»: Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου για Βασιλακόπουλο

Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη.


Η στάση ζωής και οι αρχές μου δε θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου.

Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια.

Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες.

Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ