Tpαγωδiα: 40χρονη μητάρα έκανε τον σταυρό της, βούτηξε στα παγωμένα νερά και χάθηκε για πάντα - celebs.gr

Breaking

Tpαγωδiα: 40χρονη μητάρα έκανε τον σταυρό της, βούτηξε στα παγωμένα νερά και χάθηκε για πάντα

featured image

Αγία Πετρούπολη: 40χρονη έκανε τον σταυρό της, βούτηξε στα παγωμένα νερά της Ρωσίας, για τα Θεοφάνεια, όπως προστάζει η παράδοση και χάθηκε για πάντα.

H άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα δύο παιδιών και δικηγόρος στο επάγγελμα, βούτηξε σε μία τρύπα που είχε δημιουργηθεί στον πάγο, αλλά τα ρεύματα την παρέσυραν και χάθηκε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχασε μάνα, πατέρα, σύντροφο μέσα σε 1 χρόνο, τη νάρκωσαν, τη βίασαν κι έμεινε 3 μέρες άπλυτη μετά το βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπουκοταζ στα αναψυκτικα της οικογένειας που εμπλέκεται στον βιασμό

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στον ποταμό Oredezh, ο οποίος ήταν καλυμμένος από ένα χοντρό στρώμα πάγου και στον οποίο είχε ανοιχτεί μία τρύπα, ώστε να τηρηθεί το έθιμο για τα Θεοφάνεια.


Η 40χρονη από την Αγία Πετρούπολη παρασύρθηκε από δυνατό ρεύμα

Μαζί της ήταν ο σύζυγος και τα παιδιά της και με το που βούτηξε αμέσως εξαφανίστηκε, καθώς ένα δυνατό ρεύμα την παρέσυρε, με τον άνδρα που ήταν δίπλα της να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και να αρχίσει να φωνάζει τρομοκρατημένος.

Δυστυχώς, ο σύζυγός της που βούτηξε αμέσως μετά, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, ενώ άκαρπες ήταν οι προσπάθειες και του δύτη που έφτασε στο σημείο.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ