Οργισμένο μήνυμα Μητσοτάκη για τους 10 νεκρούς: «Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα» - celebs.gr

Breaking

Οργισμένο μήνυμα Μητσοτάκη για τους 10 νεκρούς: «Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα»

featured image

Μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτακη για την απώλεια των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter στα αγγλικά για τις απώλειες δέκα Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία: «10 αθώοι πολίτες ελληνικής καταγωγής σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κοντά στη Μαριούπολη. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα!».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σύνολο δέκα άμαχοι Έλληνες ομογενείς της Ουκρανίας έχουν σκοτωθεί, μετά και τα τελευταία νέα, για ακόμη τέσσερις που έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Σαρτανά.


Είναι το χωριό που νωρίτερα δύο Έλληνες έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν άλλοι έξι, ανάμεσά τους και ένα παιδί ενώ στο χωριό Μπουγάς έχουν σκοτωθεί ακόμα τέσσερις Έλληνες.

Για την πρώτη επίθεση, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα είπε πως δεν επιχειρούσαν στην περιοχή οι ρωσικές δυνάμεις και υπέδειξε ως ενόχους τους Ουκρανούς.

Το Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε: «Οι από αέρος επιθέσεις κατά αμάχων, που συνεχίζονται στο χωριό Σαρτανά και οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο επιπλέον τεσσάρων ομογενών, αποτελούν απαράδεκτες εγκληματικές ενέργειες», αναφέρεται σε νέα ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ