Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα σε Πούτιν: «Σταματήστε τώρα την εισβολή και αποχωρήστε από την Ουκρανία» - celebs.gr

Breaking

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα σε Πούτιν: «Σταματήστε τώρα την εισβολή και αποχωρήστε από την Ουκρανία»

featured image

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε μία φωτογραφία, η οποία αναφέρει πως «μόνη επιλογή είναι η ειρήνη», ενώ μεταξύ άλλων τονίζει πως θα πρέπει «τα ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν τώρα την εισβολή και να αποχωρήσουν από την Ουκρανία».

Αλέξης Τσίπρας:  Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ρωσίας


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πολεμική εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, οι σκηνές φρίκης που παρακολουθούμε από τους δέκτες της τηλεόρασής μας, οι βομβαρδισμοί, οι μάχες, ο θάνατος που σκορπά στους δρόμους μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, είναι πισωγύρισμα στις πιο φρικτές στιγμές της ιστορίας.

Τα Ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν ΤΩΡΑ την εισβολή και να αποχωρήσουν από την Ουκρανία. Η Διεθνής κοινότητα και ειδικά η ΕΕ να στηρίξουν τον ουκρανικό λαό και να εξαντλήσουν όλα τα διπλωματικά μέσα για να επιστρέψουμε στον δρόμο της διπλωματίας. Όχι άλλο αίμα αθώων. Όχι στον Πόλεμο! Ναι στην Ειρήνη!».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ