Επική γκάφα ΣΥΡΙΖΑ: Μπέρδεψαν το σήμα της Ειρήνης με το λογότυπο της Mercedes - celebs.gr

Breaking

Επική γκάφα ΣΥΡΙΖΑ: Μπέρδεψαν το σήμα της Ειρήνης με το λογότυπο της Mercedes

featured image

Μία γκάφα που έκανε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας φωτογραφία με το σήμα της Mercedes, αντί για το σήμα της ειρήνης, προκάλεσε μεγάλο γλέντι στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ο εφιάλτης του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη, με αφήγημα που έχουμε ξανακούσει και τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες. Οι λαοί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από έναν ακόμα πόλεμο. Κανένας επιθετικός πόλεμος δεν είναι δικαιολογημένος. Οι πολεμικές επιχειρήσεις που ξεκίνησε η Ρωσική Ομοσπονδία στην Ουκρανία, είναι καταδικαστέες. Η εξασφάλιση της ειρήνης και η συνέχιση των διαπραγματεύσεων πρέπει να παραμείνουν προτεραιότητα των δυνάμεων που εμπλέκονται. Παράλληλα πρέπει να εξασφαλιστεί πως η χώρα μας δε θα εμπλακεί στις πολεμικές επιχειρήσεις. Να μη γίνει ένας ακόμα λαός θυσία στον βωμό των ιμπερεαλιστικών σχεδιασμών των μεγάλων δυνάμεων».

Γκάφα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, κανείς δεν στάθηκε στο κοινωνικό μήνυμα, καθώς το Twitter «δάκρυσε» με τη γκάφα στη φωτογραφία και το τρολάρισμα ήταν αδυσώπητο.


Τα κορυφαία tweets με τη γκάφα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ