Την “εξαφάνισαν” από παντού: Η εξήγηση για τα ελάχιστα πλάνα της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor - celebs.gr

Breaking

Την “εξαφάνισαν” από παντού: Η εξήγηση για τα ελάχιστα πλάνα της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor

featured image

Κάτια Ταραμπάνκο: Για άλλη μία φορά στην ομάδα των Διασήμων, η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως έχει μπερδέψει τις παίκτριες της, καθώς προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Ναυσικάς.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα αφήσει ασχολίαστη την ενέργεια της Μυριέλλας, αλλά ούτε η Ναυσικά από την πλευρά της. Φαίνεται λοιπόν πως τα κορίτσια από την ομάδα των Διασήμων είναι για άλλη μία φορά αναστατωμένα, με εξαίρεση την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι «εξαφανισμένη» στα τελευταία επεισόδια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Κάτια Ταραμπάνκο: Η «εξαφάνιση» της παίκτριας από τα πλάνα της παραγωγής

Η «απουσία» της παίκτριας των διασήμων προξένησε εντύπωση στους χρήστες του twitter, καθώς η επιστροφή της, όπως και τα χρήματα που κερδίζει κάθε βδομάδα συζητήθηκαν αρκετά. Φαίνεται πως λόγω της «ακριβής» συμφωνίας που έχει κάνει με την παραγωγή, προσπαθούν μάλλον να επισπεύσουν την… αποχώρησή της.


Άλλωστε θυμόμαστε όλοι, πως στον προηγούμενο κύκλο η Κάτια Ταραμπάνκο μέχρι και την οικειοθελή αποχώρησή της, είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα λόγω των επιδόσεων της στα αγωνίσματα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά με τη ζυγαριά να «γέρνει» και στις δύο ομάδες.

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε πως στα επόμενα επεισόδια,  αναμένεται να δούμε την ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στην Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πληροφορίες αναφέρουν πως η παίκτρια έχει ζητήσει ήδη να επικοινωνήσει με μέλη από την οικογένειά της.

Το σημερινό επεισόδιο με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας σίγουρα αναμένεται γεμάτο εντάσεις και ίντριγκες.

Δείτε το τρέιλερ:

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ