Κατερινόπουλος για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μπήκε ανθρώπινο χέρι»! (vid) - celebs.gr

Breaking

Κατερινόπουλος για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μπήκε ανθρώπινο χέρι»! (vid)

featured image

Την εκτίμηση του πως ο θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια εξέφρασε ο ταξίαρχος ε.α , Θανάσης Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως «αν οφειλόταν σε γονιδιακό πρόβλημα θα είχε διαπιστωθεί πολύ νωρίτερα»!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, με την πολύχρονη εμπειρία του υπηρετώντας το αστυνομικό σώμα, μίλησε στο TheCaller Web Tv κάνοντας λόγο για «ένα δύσκολο και σπάνιο έγκλημα με θύματα τρία παιδιά» και συνέχισε λέγοντας: «Οι ερευνητικές αρχές θέλω να πιστεύω ότι κάνουν σωστά την δουλειά τους πλέον, όπως επίσης είμαστε και στην αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

Η εκτίμηση η δική μου η οποία εκφράστηκε από την πρώτη στιγμή είναι ότι εδώ πρέπει να μπήκε ανθρώπινο χέρι και αυτά τα παιδάκια τα απέστειλε εις ουρανούς. Με κάνει να το πιστεύω το εξής. Πρώτα πρώτα ο θάνατος αυτών των παιδιών όλων επήλθε Σαββατοκύριακο. Εκτός από το ένα που πέθανε στο σπίτι του τα άλλα δύο παιδιά πεθάναν στα νοσοκομεία και μάλιστα Σαββατοκύριακα.

Εδώ είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιους που ήθελαν να κάνουν ζημιά στα νοσοκομεία, γιατί εντάξει έχουμε διατελέσει συνοδεία ασθενών σε νοσοκομεία και ξέρουμε τι γίνεται. Αν λοιπόν κάποιοι βάλανε στο στόχαστρο τα παιδάκια άνετα θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το έγκλημα εκεί.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ανθρώπινο χέρι πρέπει να έβαλε στο στόχαστρο αυτά τα παιδάκια διαφορετικά εδώ θα πρέπει να γραφτούμε στο βιβλίο Γκίνες».


Για το ενδεχόμενο να υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα επισήμανε: «Αν ο θάνατος αυτών των τριών παιδιών οφειλόταν σε γονιδιακό πρόβλημα πιστεύω θα είχε διαπιστωθεί πολύ νωρίτερα από τους επιστήμονες κάτι που δεν είδαμε. Η λογική λέει ότι σε αυτή την περίπτωση οι θάνατοι θα έπρεπε να πάνε ηλικιακά από το μικρότερο στο μεγαλύτερο., εδώ βλέπουμε ότι είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Και οι ίδιοι οι γιατροί που τα παρακολουθούσαν έχουν αναρωτηθεί γιατί πέθαναν.

Κατά την δική μου εκτίμηση είναι εγκληματική ενέργεια. Είναι θέμα απόδειξης βέβαια, εδώ είναι θέμα των ερευνητικών αρχών. Πιστεύω ότι θα φτάσουν στο τέλος. Είναι ενδεχόμενο να χρειαστεί και εκταφή εδώ».

Μάλιστα ο κ. Κατερινόπουλος έκανε λόγο για στοιχεία που ίσως οδηγήσουν γρηγορότερα σε κάποιο αποτέλεσμα: «Δεν περιμένουμε μόνο τις ιατροδικαστικές εξετάσεις. Πιστεύω ότι οι ερευνητικές αρχές κάνουν την δουλειά τους και ίσως να συλλέγουν και κάποια άλλα στοιχεία και μπορεί να οδηγηθούμε και νωρίτερα, πριν ακόμη δηλαδή τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, να οδηγηθούμε νωρίτερα σε κάποιο αποτέλεσμα. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Λυπάμαι αυτούς τους γονείς, ζω τον πόνο τους και απέναντι έχουν και την ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή. Όταν συλληφθούν οι δράστες στο πυρ το εξώτερων θα έλεγα εγώ»

Για τα σχόλια που ακούστηκαν για την στάση της μητέρας ο κ. Κατερινόπουλος τοποθετήθηκε ως εξής: Ο κάθε άνθρωπος θρηνεί με τον δικό του τρόπο τους δικούς του ανθρώπους. Όταν πέθανε ο γιος μου, εγώ και η οικογένεια μου και ο γιος μου και η μητέρα του παιδιού πιστέψτε με δεν θέλαμε να δούμε άνθρωπο, ούτε τον αδερφό μου τον ίδιο. Εγώ την συγχαίρω για την ψυχραιμία αυτή την κοπέλα, ακόμη και για το θάρρος που έχει να βγει και μιλήσει στα κανάλια και να κουβεντιάζει το θέμα αυτό. Είναι άξια συγχαρητηρίων, εγώ δεν είχα αυτό το κουράγιο».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ