Απίστευτο - Πολωνός υποσχέθηκε καταφύγιο σε 19χρονη πρόσφυγα και την βίασε! - celebs.gr

Breaking

Απίστευτο - Πολωνός υποσχέθηκε καταφύγιο σε 19χρονη πρόσφυγα και την βίασε!

featured image

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 17η μέρα, έρχονται στο φως ανατριχιαστικές ιστορίες, για την τύχη των προσφύγων, που κατάφεραν να σωθούν από τα πυρά, αλλά πέφτουν στην παγίδα επιτήδειων.

Συγκεκριμένα, μια 19χρονη Ουκρανή, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την φρίκη του πολέμου, εμπιστεύθηκε έναν 49χρονο στην Πολωνία, ο οποίος της υποσχέθηκε ότι θα την βοηθήσει και ότι θα της προσφέρει ένα μέρος για να μείνει. Εκείνος όμως την πήγε στο σπίτι του και την βίασε!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στο Βρότσλαβ, ο 49χρονος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών για το «βίαιο έγκλημα». Η επαφή του άνδρα με την νεαρή κοπέλα φέρεται μάλιστα να έγινε μέσω διαδικτύου, και από μηνύματα τους στα social media να της πρόσφερε… βοήθεια.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κάτι ξαναψήνεται: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς – Άναυδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύνδρομο 70ρηδων αυτό που λέει η μητέρα ότι είχε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς

«Δραπέτευσε από την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ουκρανία, δεν μιλούσε πολωνικά. Εμπιστευόταν έναν άντρα που της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει και να της παράσχει στέγαση. Δυστυχώς, όλα αυτά αποδείχθηκαν δόλια χειραγώγηση», αναφέρουν οι Αρχές της Πολωνίας.


Ανησυχία για περιστατικά σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αναφορικά με την εμπορία ανθρώπων και τη σεξουαλική εκμετάλλευση ως απόρροια του πολέμου.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι τα λεγόμενα του επικεφαλής της παγκόσμιας επικοινωνίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο οποίος έχει επισκεφθεί τα σύνορα στη Ρουμανία, την Πολωνία και τη Μολδαβία.

«Προφανώς όλοι οι πρόσφυγες είναι γυναίκες και παιδιά», δήλωσε ο Joung-ah Ghedini-Williams, επικεφαλής της παγκόσμιας επικοινωνίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. «Πρέπει να προσέχετε για τυχόν κινδύνους για σωματεμπορία, αλλά και για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση. Αυτά είναι τα είδη καταστάσεων που άνθρωποι όπως οι διακινητές προσπαθούν να επωφεληθούν», είπε.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ