Θρίλερ στην Πάτρα – Η μάνα μίλησε για 2η φορά στη Νικολούλη… αλλά… - celebs.gr

Breaking

Θρίλερ στην Πάτρα – Η μάνα μίλησε για 2η φορά στη Νικολούλη… αλλά…

featured image
Η μητέρα των τριών «αγγέλων» από την Πάτρα, σε μία εκ βαθέων κουβέντα με την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για τις ανακρίβειες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, για τις εκδορές των παιδιών, αλλά και για την προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας με τα τρία αγγελάκια. 
“Δεν θέλω να εκτίθεμαι και δεν θέλω να ακούγονται ανακρίβειες για αυτό και μπήκε και ο κύριος Λύτρας για να απαντάει μέσω εμού και ανάλογα όπου κρίνει και για τον Μάνο, δεν θέλουμε να παραπλανάτε η κοινή γνώμη. Οι δύο εκδορές είναι ακριβώς κάτω από τα μάτια στο κόκαλο της μύτης, από εκεί δεν κλείνει η μύτη, για ασφυκτικό θάνατο που είπαν, η Μαλένα είχε και νυχάκια δεν θυμάμαι πότε έγινε, μπορεί να έγινε στο μπάνιο, μπορεί οτιδήποτε, δεν θυμάμαι. Έχω και βίντεο της μπέμπας το ίδιο βράδυ που είναι από την πιπίλα, μας είχε δώσει και κρέμα η παιδίατρος, το έχω αυτό, για το πνευμονικό οίδημα είναι συνέπεια της ανακοπής αυτό μου μετέφεραν οι γιατροί” είπε η μητέρα των τριών παιδιών στην Αγγελική Νικολούλη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κάτι ξαναψήνεται: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς – Άναυδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύνδρομο 70ρηδων αυτό που λέει η μητέρα ότι είχε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς

Μετά από ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το εάν υπάρχουν ζωγραφιές του 9χρονου κοριτσιού, η μητέρα αναφέρθηκε σε μία ανατριχιαστική προφητεία της.


“Η Τζωρτζίνα έπαιζε με τις φίλες της. Στην παιδική χαρά δεν έγινε κάτι, δεν φωνάζω εκεί. Δεν είχε σχολείο υπήρχε καραντίνα. Είχα μια ζωγραφιά της, την οποία κάποιος μου την πήρε, είχε ζωγραφίσει τρία αγγελάκια” είπε η μητέρα των τριών παιδιών.

  • Όσο οι αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του γρίφου των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν κατηγορίες και ευθύνες στη μητέρα, ότι τα παιδιά της κάτι πάθαιναν όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειπε και χώριζαν. Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου υποστήριξε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αλλωστε στην Μαλένα δεν είχε συμβεί.
  • Επίσης, μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει άνετα στην Αγγελική Νικολούλη αλλά προκαλεί ερωτηματικά γιατί δεν έχει ταξιδέψει μέχρι σήμερα η δημοσιογράφος στην Πάτρα. Μήπως της το έχει απαγορεύσει η μάνα; Και αν ναι… γιατί;

 

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ