«Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα»: Ξεσπά ο πατέρας των 3 παιδιών στην Πάτρα - celebs.gr

Breaking

«Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα»: Ξεσπά ο πατέρας των 3 παιδιών στην Πάτρα

featured image

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται συνεχώς στο «φως» της δημοσιότητας για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν μέσα σε τρία χρόνια τη ζωή τους.

Ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών, ένα μήνα περίπου μετά την συνέντευξη που παραχώρησε με τη μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τοποθετήθηκε μέσα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» για όσα λέγονται για την υπόθεση, κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Η χαρά της Kpυφής π…@ν@$”: Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα στο Mega Καλημέρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ζελένσκι: O «υπηρέτης του λαού» και του… μαύρου χρήματος!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 30χρονος πατέρας αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τον Απόστολο Λύτρα.

Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον 30χρονο πατέρα, που αποτελεί ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει. «Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θα αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει». Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία: «Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση».

Τι δήλωσε στενός φίλος του 30χρονου πατέρα

Τέλος, να αναφέρουμε πως χθες στενός φίλος του 30χρονου, είχε μιλήσει στον Alpha για τις τελευταίες σκέψεις του πατέρα. Αποκάλυψε ότι δεν ζει στο ίδιο σπίτι με την 33χρονη, αλλά ακόμα και σήμερα όπως του έχει εκμυστηρευτεί πιστεύει πως δεν έβλαψε τα παιδιά.

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ’» συμπληρώνει. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ