Ραγδαίες εξελίξεις - Στο κάδρο μπαίνει η ασφυξία - celebs.gr

Breaking

Ραγδαίες εξελίξεις - Στο κάδρο μπαίνει η ασφυξία

featured image

Αλλοιώσεις που μπορεί να προκληθούν από έλλειψη οξυγόνου βρέθηκαν στην Ίριδα και στη Μαλένα

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγε» η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», έχουν προκύψει νέα στοιχεία από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας, με τους ιατροδικαστικούς πραγματογνώμονες να έχουν παρατηρήσει κοινά σημεία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Στην έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που αναφέρει «εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων», μια αλλοίωση η οποία θα μπορούσε να προκληθεί από έλλειψη οξυγόνου. Την ίδια ώρα στην περίπτωση της Ιριδας, οι γιατροί παρατήρησαν ότι στον εγκέφαλο του παιδιού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία, η οποία μπορεί να έχει προκληθεί από έλλειψη οξυγόνου.

Κάτω από αυτές τις διαπιστώσεις, οι ιατροδικαστές ζήτησαν να εξεταστούν εκ νέου οι δύο εκθέσεις.

«Ο ασφυκτικός θάνατος έχει σημεία που μπορούμε να βρούμε κατά την ιατροδικαστική διερεύνηση. Πρέπει να δούμε το σύνολο της εικόνας αν μπαίνει στο κάδρο η ασφυξία. Πρέπει να δούμε το σύνολο των ευρημάτων. Φαίνεται ότι υπάρχει και το σοβαρό αυτό ενδεχόμενο. Και τα ευρήματα στο πρώτο παιδί αλλά και τα ευρήματα του δεύτερου παιδιού, μέσα στις αιτίες θανάτου, υπάρχει προφανώς και η έλλειψη του οξυγόνου» είπε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πώς η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να την αναλάβει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ